Nettsider > Nettsider

Skalerbare nettsider

Vi hjelper deg raskt opp og stå til en gunstig pris. Ditt behov og budsjett styrer hvilken funksjonalitet vi setter opp for deg, slik at hver nettside er tilpasset deg som kunde. 

Brukervennlighet og et godt design er viktig for å nå dine kunder. Vi tar utgangspunkt i det du har, eller hjelper deg å utvikle et nytt design


Start enkelt og bygg på etterhvert!

Det er enkelt å komme i gang, enkelt å legge inn innhold, og det er enkelt å skalere opp! Du bestemmer hvor du begynner, og du kan bygge på med mer funksjonalitet etterhvert. Med litt opplæring av systemet er du klar til å fylle sidene med innhold og nå dine kunder. Når du skal redigere siden din, skjer det i samme brukergrensesnitt som nettsiden og endringene ses umiddelbart.


Innhold til dine nettsider

For mange stopper arbeidet med nettsidene opp når tiden er klar for å fylle dem med innhold. Da kan vi hjelpe deg med innholdsproduksjon og digital markedsføring slik at du raskest mulig når ut til dine kunder med riktig innhold.


Nettbutikk noe for deg?


Selger du varer er kanskje nettbutikk en smart måte å nå dine kunder på? Les hvordan du enkelt kommer igang Nettbutikk.


Support, drift og sikkerhet inkludert


Hos oss får du drift, hosting, sikkerhet og support inkludert i prisen! Vi jobber kontinuerlig med å holde løsningen din oppdatert og sikker, slik at både dine og din kundes data er trygge. Etter at du har fått nødvendig opplæring hjelper vi deg fortsatt om du står fast. Da er vi tilgjengelig på mail og telefon.

 

Sjekk ut våre priser, og kom i gang i dag! 

Hva kan vi hjelpe deg med?